Projektsalg

Vindmølleprojekt sælges ...

 

Vi udbyder løbende nogle andele i attraktive tysk vindmølleprojekter, hvor man med et eget indskud på typisk ca. 500-750.000 DKK har mulighed for at købe en andel af projektselskabet. Et vindmølleprojekt er velegnet for både privat personer og selskaber (A/S og ApS) som har et positivt indestående i banken og som ønsker at lave en sikker investering.

 

Projekterne henvender sig til den investortype der søger at sprede sine investeringer, og lave en god og sikker langsigtet investering, der ikke er afhængig af konjunkturerne i f.eks. aktie- eller obligationsmarkedet, og som ikke er skattedrevet. Projekterne har således en positiv drift og en andel giver et godt afkast og en positiv opsparing, hvad end det måtte være i virksomhedsordningen eller i et selskab (ApS, A/S o.l.).

 

Møllerne er altid kendte og gængse typer, typisk Vestas, Siemens eller Nordex og er ejet af et tysk KG selskab. Et rigtig godt alternativ og supplement til pensionsopsparingen!

 

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne, så kontakt gerne Erling Salling Olesen, M: 2080 0207 eller eso@ecopartner.dk

 

Kontakt Flemming Reinholdt på mobil 2080 0208 eller på mail.

MØLLER KØBES

 

Da vores investorer løbende efterspørger tyske og danske møller, søger vi altid efter gode vindmølleprojekter.

 

Har du en vindmølle i Tyskland eller Danmark, som du ønsker at sælge, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog herom.

HVAD ER VIGTIGST?

 

En vindmølles årsproduktion er det bærende element i enhver mølleinvestering. I vores projekter har vi altid en positiv drift som ikke er skattedrevet.

 

Når du køber en andel i et eksisterende vindmølleprojekt øges sandsynligheden for at du også får det budgetterede afkast betydeligt ift. at købe en ny mølle ud fra en vindvurdering. Vi sælger vores projekter på faktisk gennemsnitsproduktion.

SOLGT

 

Vi sælger løbende andele i vores tyske vindmølle-projekter og de seneste projekter har været med møller fra tyske Senvion og danske Vestas.

Ecoparter er som sædvanligt medejer af begge projekter.

 

Eksisterende investorer hos Ecopartner er altid de første der informeres om vores nye projekter. Det giver dig muligheden for proaktivt at kunne planlægge dine investeringer og i god tid før deadline.

Vi udbyder typisk ét til to tyske vindmølleprojekter hvert år, og du kan altid blive skrevet op til at modtage materialet førend disse annonceres.

Vi udbyder typisk et par tyske vindmølleprojekter hvert år, og du kan altid blive skrevet op til at modtage materialet førend disse annonceres.

Som investor hos Ecopartner er du altid blandt de første der informeres om vores nye projekter. Det giver dig muligheden for proaktivt at kunne planlægge dine investeringer.

BESIGTIGELSESTUR

 

Vil tilbyder altid at arrangere en besigtigelsestur for vores investorer, og sidst vi var afsted var til Haltern am See i sommeren 2016.

 

Her fik de interesserede investorer mulighed for at komme op i nacellen, se trafo og übergabestationen m.v.