Projektsalg

VESTAS 2 MW MØLLER SÆLGES

 

Vi udbyder nu et meget attraktivt tysk vindmølleprojekt, hvor man med et eget indskud på kun 570.000 DKK har mulighed for at købe 10 % af et projekt med hele 3 stk. Vestas 2 MW møller. Projektet er særligt velegnet for privat personer og selskaber (A/S og ApS) som har et positivt indestående i banken.

 

Projektet henvender sig til den investortype der søger at sprede sine investeringer, og her lave en god og sikker investering, der ikke er afhængig af konjunkturerne i f.eks. aktie- eller obligationsmarkedet, og som ikke er skattedrevet. Projektet har således en positiv drift og giver en positiv opsparing i virksomhedsordningen på knap 2,0 mio. DKK efter endt budgetperiode.

 

Møllerne er af typen Vestas V90 - 2 MW mølle på 105 meter tårn og er ejet af et tysk KG selskab. Møllerne blev opstillet tilbage i 2007, og sælges på den faktiske gennemsnitlige årsproduktion på knap 10 mio. kWh. pr. år, opnået i perioden 2008 til og med 2015. Dermed er der endog meget stor sikkerhed for at møllernes budgetproduktion opnås, hvilket kombineret med en høj fast afregningspris indtil år 2027, samt en fuldserviceaftale med faste og kendte omkostninger til vedligeholdelse - også indtil år 2027, gør det til en god og sikker langsigtet investering.

Et god alternativ og supplement til pensionsopsparingen!!!

 

Er du interesseret i at høre nærmere om dette projekt, så kontakt gerne Flemming Reinholdt, M: 2080 0208 eller fre@ecopartner.dk

 

Kontakt Flemming Reinholdt på mobil 2080 0208 eller på mail.

MØLLER KØBES

 

Da vores investorer løbende efterspørger tyske og danske møller, søger vi altid efter gode vindmølleprojekter.

 

Har du en vindmølle i Tyskland eller Danmark, som du ønsker at sælge, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog herom.

HVAD ER VIGTIGST?

 

En vindmølles årsproduktion er det bærende element i enhver mølleinvestering. I vores projekter har vi altid en positiv drift som ikke er skattedrevet.

 

Når du køber en andel i et eksisterende vindmølleprojekt øges sandsynligheden for at du også får det budgetterede afkast betydeligt ift. at købe en ny mølle ud fra en vindvurdering. Vi sælger vores projekter på faktisk gennemsnitsproduktion.

SOLGT

 

Vi har senest solgt projekt Ecopart Haltern. En nyere Senvion 2,05 MW i Tyskland fra december 2014 med en navhøjde på 100 meter. Ecopartner ApS har beholdt 10 % af anparterne i denne mølle.

 

Eksisterende investorer hos Ecopartner er altid de første der informeres om vores nye projekter. Det giver dig muligheden for proaktivt at kunne planlægge dine investeringer og i god tid før deadline.

 

Vi udbyder typisk ét til to tyske vindmølleprojekter hvert år, og du kan altid blive skrevet op til at modtage materialet førend disse annonceres.

Vi udbyder typisk et par tyske vindmølleprojekter hvert år, og du kan altid blive skrevet op til at modtage materialet førend disse annonceres.

Som investor hos Ecopartner er du altid blandt de første der informeres om vores nye projekter. Det giver dig muligheden for proaktivt at kunne planlægge dine investeringer.

BESIGTIGELSESTUR

 

Vil tilbyder altid at arrangere en besigtigelsestur for vores investorer, og vi var derfor en gruppe afsted til Haltern am See d. 3. og 4. juni 2016.

Her fik de interesserede investorer mulighed for at komme op i nacellen, se trafo og übergabestationen m.v.